SARAJEVO, 7. oktobra – Prestižni izbor Miss turizma BiH biće održan u subotu, 28. oktobra, u banjalučkoj Sportskoj dvorani ’’Borik’’, a za titulu najljepše takmičiće se 20 djevojaka koje dolaze iz svih dijelova BiH.


Djevojke su se u prethodna tri dana pripremale za veliko finale u sarajevskom hotelu ’’Bosmal Arjaan By Rotana’’ i imale nezaboravno iskustvo.

– Izbor Miss turizma BiH nije samo izbor najljepše djevojke. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu i talente, kako bi osvojila srca žirija i publike. Za svaku od njih ovo je odlična prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja i promociju svojih ciljeva i vrijednosti – izjavila je Jelena Joksimović, PR Direkcije Miss turizma BiH.

Prema njenim riječima, vrijeme tokom priprema u Sarajevu je ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica, uvježbavanjem koreografije, te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

Joksimovićeva napominje da, nakon Sarajeva, slijede pripreme u ’’Termama Ozren’’, ZTC ’’Banja Vrućica’’ i banjalučkom hotelu ’’Jelena’’.

– Sada je već jasno da će banjalučki “Borik” 28. oktobra biti domaćin spektakularnog događaja za koji već sada vlada veliko interesovanje, ne samo u BiH nego i u regionu. Specijalni gost te večeri biće Alen Slavica, koji za ovu priliku dolazi iz Amerike, kao i naše regionalne zvijezde – izjavila je Joksimovićeva.


Related Posts