Prethodnog vikenda u hotelu ’’Terme Ozren’’ 20 prelijepih djevojaka iz cijele BiH okupilo se u zajedničkoj misiji: predstaviti svijetu ljepotu, šarm i turističke potencijale BiH.

Nakon napornih kastinga koji su održani u Sarajevu i Banjaluci, finalistkinje izbora Miss turizma BiH za miss turizma Svijeta imale su tri dana za pripreme u kompleksu ’’Terme Ozren’’.

Bile su okružene netaknutim prirodnim ljepotama i termalnim izvorima i pod vođstvom iskusnih trenera radile na izdržljivosti, gracioznosti i samopouzdanju.

Narednog vikenda put ih vodi do ZTC ’’Banja Vrućica’’ u Tesliću, u mirno okruženje, daleko od gradske vreve, gdje će imati priliku sublimirati sve ono što su naučile da bi se pripremile za promociju turizma i krunisanje ljepote koje ih čeka.

Konačno,  dolazi nam dan finalnog izbora Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta 28. oktobra u Sportskoj dvorani ’’Borik’’ u Banjaluci.

’’Do tada neka živi ova predivna priča o zajedništvu, ljepoti i snazi. Ove djevojke se takmiče za krunu ljepote, ali zajedno stvaraju neizbrisivo sjećanje koje će ih vezati zauvijek. Njihova priča će ostati u srcima svih koji su bili dio ove nevjerovatne avanture’’, izjavio je Đuro Krčić, nacionalni direktor Direkcije Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta.


Related Posts