Mis Turizma BiH za Mis Turizma Svijeta je najstarija i najprestižnija manifestaciju ljepote, stila i promocije turističkih potencijala.

 

Ovaj spektakularni događaj stavlja u prvi plan prefinjenost mode, beskrajnu ljepotu i neograničene turističke mogućnosti.

 

Sjedište Direkcije je u Londonu i ona predstavlja vrhunskom platformom za promociju i umrežavanje.

 

Naša Direkcija je početkom godine dobila ekskluzivnu licencu za organizaciju Mis Turizma BiH za Mis Turizma Svijeta.

 

Svojom posvećenošću i strašću, postali smo jedini nosioci ovog prestižnog događaja u nacionalnom okviru. Kroz naporan rad i predanost, uspjeli smo postaviti temelje za nezaboravan događaj koji će spojiti svijet ljepote, mode i turizma.

 

Ono što nas izdvaja i čini posebnim jeste naša duboka briga o promociji ne samo naših predivnih djevojaka, već i neistraženih turističkih dragulja ove zemlje. Mis Turizma BiH nije samo takmičenje, već i prilika za istraživanje i otkrivanje skrivenih kutaka ove predivne zemlje. Kroz pažljivo osmišljene segmente događaja, promovišemo ne samo fizičku ljepotu, već i kulturno bogatstvo, multikulturalnost i prirodne čarolije koje BiH nudi svijetu.

 

Naša posvećenost ne završava samo na nivou nacionalne promocije. Kroz povezivanje naših djevojaka sa poslovnom zajednicom, ne samo u nacionalnim već i u globalnim okvirima, otvaramo vrata neograničenim prilikama. Povezivanjem sa svjetskom poslovnom scenom, stvaramo mostove koji će pomoći našim mladim damama da ostvare svoje profesionalne ambicije i unaprijede svoje karijere.

 

Mis Turizma BiH nije samo događaj – to je putovanje. To je prilika da se inspirišemo, da sanjamo samo na izgled nedostižne snove i da pokažemo svijetu da ljepota ima mnogo dublje značenje.

 

Pridružite nam se dok zajedno istražujemo svijet mode, ljepote i turističkih čuda, gradimo mostove između kultura i otvaramo vrata ka novim horizontima.

 

Dobrodošli usvijet Mis Turizma Bi gdje se ljepota, stil i turistički potencijali sjedinjuju u nezaboravno iskustvo.

S poštovanjem,

 

Direkcija Miss Turizma BiH za Miss Turizma Svijeta

 

Đuro Krčić, nacionalni direktor

 

www.missturizmabih.com

info@missturizmabih.com

Kontakt telefon: 065 566 608